درباره نُوانو

رستوران نوانو در بهمن ماه سال 1399 آغاز به کار کرد. منوی رستوران بر پایه خوراک های مدیترانه ای بنا گردید و با کمی کنکاش در خوراک های ایرانی و مشخص کردن وجوه مشترک آنها سعی گردید با در نظر گرفتن اصالت خوراک ها آنها را به ذائقه ایرانی نزدیک تر کنیم. گروه طراحی کانسپت و اجرای این رستوران با بیش از 20 سال سابقه در گشایش بیش از 30رستوران  و کافه های کوچک و بزرگ در سراسر ایران تلاش خود برآن داشتند تا با اجرای کانسپتی به ظاهر ساده مزه هایی متفاوت را در اختیار هم وطنان عزیز قرار دهند. منوی ما شامل پیتزا، تنتونی و کومپیر یا همان جکت پوتیتو است و همان گونه که بیان شد این خوراک ها مربوط به جغرافیای مدیترانه می باشد.